Πύργος: Έκλεψε τη… λάμπα από κολώνα φωτισμού!

Πύργος: Έκλεψε τη… λάμπα από κολώνα φωτισμού!

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου ανακρίνεται και για άλλες κλοπές στην περιοχή

Πύργος: Έκλεψε τη… λάμπα από κολώνα φωτισμού!
Μόνο τα γέλια δεν έβαλαν οι αστυνομικοί που περνούσαν τυχαία με το περιπολικό τους από ένα σημείο στην κοινότητα Βυτινέικα του δήμου Πύργου, όταν είδαν ένα νεαρό να έχει σκαρφαλώσει σε έναν στύλο ηλεκτροφωτισμού και να κλέβει τη… λάμπα!

Ο δράστης αιφνιδιάστηκε όταν τους είδε και δεν μπόρεσε να δώσει πειστικές απαντήσεις στις ερωτήσεις τους για την περίεργη κλοπή. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου ανακρίνεται και για άλλες κλοπές στην περιοχή, ενώ η λάμπα παραδόθηκε σε υπεύθυνο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε..

Κλείσιμο
*** Πέντε νεαροί Έλληνες, μεταξύ των οποίων ένας ανήλικος, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας Τρικάλων, όταν παραβίασαν μέρα- μεσημέρι το παράθυρο του σπιτιού μιας 54χρονης γυναίκας και άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 1.500 ευρώ. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών ηλικίας 16, 18, 19, 37 και 22 χρόνων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

*** Στα χέρια αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπεσε ένα ζευγάρι πορτοφολάδων στο Βόλο, λίγα λεπτά μετά την κλοπή ενός πορτοφολιού με 20 ευρώ από μια 75χρονη γυναίκα. Το πορτοφόλι αποδόθηκε στην ηλικιωμένη, ενώ η 29χρονη που το είχε αρπάξει οδηγήθηκε στην Ασφάλεια μαζί με τον 33χρονο συνεργό της και ανακρίνονται για άλλες κλοπές που τυχόν έχουν διαπράξει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης