«Κυνηγός» χαλκού έκλεβε... κουδούνια από πρόβατα!

«Κυνηγός» χαλκού έκλεβε... κουδούνια από πρόβατα!

Μπορεί να εισέβαλε σε ένα ποιμνιοστάσιο γεμάτο αιγοπρόβατα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, αλλά ζωοκλέφτης... δεν ήταν ένας 58χρονος Έλληνας

«Κυνηγός» χαλκού έκλεβε... κουδούνια από πρόβατα!
Μπορεί να εισέβαλε σε ένα ποιμνιοστάσιο γεμάτο αιγοπρόβατα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, αλλά ζωοκλέφτης... δεν ήταν ένας 58χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας! Όπως αποδείχθηκε, ήταν «κυνηγός» χαλκού και στόχος του ήταν τα... μπρούτζινα κουδούνια των ζώων!

Σύμφωνα με  την καταγγελία του 56χρονου ιδιοκτήτη του ποιμνιοστασίου, ο εισβολέας έβγαλε ένα- ένα από τους λαιμούς των αιγοπροβάτων του 40 (!) κουδούνια και τα άρπαξε με σκοπό να τα πουλήσει σε μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων! Όταν συνελήφθη ο 58χρονος, στην κατοχή του βρέθηκε ένα μέρος από τα κλεμμένα κουδούνια που αποδόθηκαν στον κτηνοτρόφο, ενώ ερευνάται τι έκανε τα υπόλοιπα.

Κλείσιμο
*** Λάτρης του αλκοόλ ήταν ένας 29χρονος Έλληνας που μπήκε ως πελάτης σε ένα σούπερ μάρκετ στη Λάρισα και έφυγε έχοντας κρυμμένες δύο φιάλες οινοπνευματωδών ποτών μέσα από τα ρούχα του. Η κλοπή είχε γίνει το βράδυ της Τετάρτης και ο νεαρός συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι την ίδια ημέρα είχε κλέψει από το ίδιο κατάστημα άλλες τέσσερις φιάλες αλκοολούχων ποτών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης