Ο Έλληνας έκλεβε κι ο Βούλγαρος αγόραζε τα κλοπιμαία

Ο Έλληνας έκλεβε κι ο Βούλγαρος αγόραζε τα κλοπιμαία

Eντοπίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθησαν και τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους

Ο Έλληνας έκλεβε κι ο Βούλγαρος αγόραζε τα κλοπιμαία
Δυο κλοπές έκανε μέσα σε λίγη ώρα στη Σπάρτη ένας 34χρονος Έλληνας και αμέσως έσπευσε να... ξεφορτωθεί τη λεία του πουλώντας την σε έναν 38χρονο Βούλγαρο! Όμως, εντοπίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθησαν και τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Αρχικά, ο 34χρονος έκλεψε ένα ποδήλατο από την αυλή ενός σπιτιού και στη συνέχεια διέρρηξε μια αποθήκη από την οποία άρπαξε διάφορα μηχανήματα, τα οποία αγόρασε ο 38χρονος αλλοδαπός. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σπάρτης άσκησε στον Έλληνα δίωξη για κλοπή και στον Βούλγαρο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Κλείσιμο
*** Έναν από τους δράστες της διάρρηξης που είχε γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου σε ένα σπίτι σε τοπική κοινότητα του δήμου Μονεμβασίας εντόπισαν στη Σπάρτη οι άνδρες της Ασφάλειας και τον συνέλαβαν πριν προλάβει να χρησιμοποιήσει τις τραπεζικές κάρτες που είχε κλέψει μαζί με χρήματα και έγγραφα, για να αδειάσει τον λογαριασμό του ιδιοκτήτη τους! Ο 29χρονος Έλληνας παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους άγνωστους συνεργούς του.

*** Δυο πιτσιρίκια έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας στην πόλη της Κομοτηνής, όταν εντοπίστηκαν να κάνουν βόλτες με ένα μοτοποδήλατο που είχαν κλέψει την παραμονή της εθνικής επετείου. Το δίκυκλο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και οι δράστες ηλικίας 15 και 14 χρόνων προσήχθησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κομοτηνής κατηγορούμενοι για κλοπή, ενώ σε βάρος των γονιών τους σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης