Αγρίνιο: Προσπάθησε να παρασύρει δυο αστυνομικούς με φορτηγό

Αγρίνιο: Προσπάθησε να παρασύρει δυο αστυνομικούς με φορτηγό

Ο νεαρός οδηγός προσπάθησε να χτυπήσει με το όχημά του πρώτα τον ένα και μετά τον άλλο, με αποτέλεσμα να διαφύγει προσωρινά

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας στο Καστέλλι της Κρήτης
Λίγο έλειψε να πληρώσουν ακόμη και με τη ζωή τους δυο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. την προσπάθειά τους να ελέγξουν ένα αγροτικό φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν οκτώ (!) τσιγγάνοι στο Αγρίνιο! Ο νεαρός οδηγός προσπάθησε να χτυπήσει με το όχημά του πρώτα τον ένα και μετά τον άλλο, με αποτέλεσμα να διαφύγει προσωρινά.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στο ύποπτο φορτηγάκι να σταματήσει για έλεγχο και ο οδηγός μείωσε ταχύτητα. Ξαφνικά, όμως, πάτησε γκάζι και προσπάθησε να παρασύρει τον ένα μοτοσικλετιστή που του έκλεινε τον δρόμο! Την τελευταία στιγμή, εκείνος κατάφερε να κάνει έναν ελιγμό και να αποφύγει τη σύγκρουση. Όμως, ο τσιγγάνος έβαλε όπισθεν και επιχείρησε να παρασύρει τον συνάδελφό του που βρισκόταν πίσω του! Και αυτός, όμως, είχε την ετοιμότητα να αποφύγει τη σύγκρουση με έναν ελιγμό.

Κλείσιμο
Ωστόσο, το φορτηγάκι απομακρύνθηκε πριν προλάβουν να το καταδιώξουν και χώθηκε  στον οικισμό τσιγγάνων στα Άη Βασιλιώτικα. Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κάλεσαν ενισχύσεις, ο καταυλισμός αποκλείστηκε και ισχυρές δυνάμεις έκαναν έρευνες, ώσπου εντόπισαν τον 19χρονο οδηγό του αγροτικού και του έβαλαν χειροπέδες. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου στον οποίο παραπέμφθηκε, του άσκησε δίωξη για απείθεια και απόπειρα πρόκλησης επικινδύνων σωματικών βλαβών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης