Το συγκινητικό μυθιστόρημα “Μες στους Καθρέφτες Κατοικούν Έρωτες” της Σοφίας Θωμοπούλου είναι στο ΘΕΜΑ!

Το συγκινητικό μυθιστόρημα “Μες στους Καθρέφτες Κατοικούν Έρωτες” της Σοφίας Θωμοπούλου είναι στο ΘΕΜΑ!

Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία, το συγκινητικό μυθιστόρημα της Σοφίας Θωμοπούλου μιλά για έναν έρωτα απόλυτο, που βάλθηκε να ξεπεράσει ακόμη και τον θάνατο.

Το  συγκινητικό μυθιστόρημα “Μες στους Καθρέφτες Κατοικούν Έρωτες” της Σοφίας Θωμοπούλου είναι στο ΘΕΜΑ!

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο, το μοναδικό μυθιστόρημα «Μες στους καθρέφτες κατοικούν έρωτες» της Σοφίας Θωμοπούλου είναι στο ΘΕΜΑ.

Κλείσιμο

Μένοντας εκστατική μπροστά στο πάθος και την πέρα από κάθε όριο αφοσίωση του Ιωακείμ Παπαοικονόμου στην σύζυγό του, η συγγραφέας Σοφία Θωμοπούλου συνθέτει ένα μοναδικό μυθιστόρημα. Υφαίνοντας τη διήγησή της στον καμβά μιας αληθινής ιστορίας αλλά χρησιμοποιώντας τη δική της φαντασία, για να φτάσει στο βάθος των χαρακτήρων και την ολοκληρωμένη απόδοση κάποιων απίστευτων επεισοδίων, η συγγραφέας καταθέτει το μοναδικό χρονικό ενός έρωτα που δεν νικήθηκε ποτέ.

Το «Μες στους καθρέφτες κατοικούν έρωτες» είναι η ιστορία του Ιωακείμ Παπαοικονόμου, ενός ανθρώπου που γεννήθηκε το 1900 σε ένα χωριό της Χαλκιδικής, ήταν πολύγλωσσος και, για πολλά χρόνια, ήταν γνωστός στους Αθηναίους σαν «ο περιπτεράς του Ζώναρς». Καταραμένος από τη μοίρα, καθώς τραυματίστηκε στη Μικρασιατική εκστρατεία, ο Παπαοικονόμου θρήνησε τον χαμό των δύο παιδιών του και κατόπιν της πολυαγαπημένης του συζύγου, της Παρασκευής Κανόνη.

Ύστερα από αυτή την απώλεια, ο Ιωακείμ, τσακισμένος από τα αλύπητα χτυπήματα, βρήκε νόημα στην ύπαρξή του κατασκευάζοντας ένα γλυπτό μνημείο για να τιμήσει την χαμένη Παρασκευή.

Με άξονα και αφορμή αυτό το εντελώς ξεχωριστό καλλιτέχνημα, η Σοφία Θωμοπούλου ανατέμνει την απόλυτη αγάπη. Αυτή που κανείς, ούτε καν ο θάνατος δεν μπορεί να σταματήσει.






Μη χάσετε λοιπόν αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το μυθιστόρημα «Μες στους καθρέφτες κατοικούν έρωτες» της Σοφίας Θωμοπούλου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης