Κρήτη: «Φρουτάκια», όπλο και σφαίρες σε μαγαζί χωρίς άδεια

Κρήτη: «Φρουτάκια», όπλο και σφαίρες σε μαγαζί χωρίς άδεια

Πλήρες... μενού παράνομων δραστηριοτήτων αποκάλυψε έρευνα της αστυνομίας σε καφενείο στην περιοχή της Φαιστού, το οποίο εκτός των άλλων δεν είχε καν άδεια ίδρυσης και λειτουργίας

Κρήτη: «Φρουτάκια», όπλο και σφαίρες σε μαγαζί χωρίς άδεια
«Φουλ» της… παρανομίας έκανε το καφενείο ενός 23χρονου σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, όπου έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς! Κατ’ αρχήν, το κατάστημα δεν διέθετε καν άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, ούτε πιστοποιητικό υγείας.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εσωτερικό του καταστήματος, οι αστυνομικοί βρήκαν εγκατεστημένα δύο ηλεκτρονικά παιχνιδομηχανήματα που ανήκαν σε έναν 21χρονο ο οποίος βρισκόταν μέσα στο μαγαζί και λειτουργούσαν με παράνομα τυχερά παιχνίδια τύπου «φρουτάκια». Έτσι, κατασχέθηκαν και ο 21χρονος συνελήφθη.

Κλείσιμο
Οι αποκαλύψεις δεν τελείωσαν εκεί, καθώς στον αποθηκευτικό χώρο του καταστήματος βρέθηκαν ένα χωρίς την απαραίτητη άδεια κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων. Οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί παιγνίων, ενώ ο 23χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου κατηγορείται και για υγειονομικές παραβάσεις  και παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης