Παλαιό Φάληρο: Μαζεύουν χρήματα για την οικογένεια της γλυκιάς Αφροδίτης, που έφυγε νωρίς...

Παλαιό Φάληρο: Μαζεύουν χρήματα για την οικογένεια της γλυκιάς Αφροδίτης, που έφυγε νωρίς...

Σήμερα καταθέτει στην αστυνομία ο διευθυντής του σχολείου και η κοινωνική λειτουργός για την υπόθεση - Ο πατέρας της νεαρής μαθήτριας ήταν άνεργος τα τελευταία τρία χρόνια και αναγκαζόταν να λείπει στη γειτονική Ιταλία προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην στην οικογένειά του

Παλαιό Φάληρο: Μαζεύουν χρήματα για την οικογένεια της γλυκιάς Αφροδίτης, που έφυγε νωρίς...
Μουδιασμένη παραμένει η σχολική κοινότητα Φαλήρου, μία εβδομάδα μετά την τραγική είδηση με την 15χρονη μαθήτρια που έδωσε τέλος στη ζωή της, πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε, «βυθίζοντας» σε πένθος οικογένεια, φίλους και συμμαθητές της. 

Σήμερα καταθέτει στην αστυνομία ο διευθυντής του σχολείου και η κοινωνική λειτουργός για την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να πουν πως δε διαπιστώθηκε μορφή «μπούλινγκ» στην άτυχη μαθήτρια, η οποία, ως διαφαίνεται.  δεν  αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα στις κοινωνικές της σχέσεις με τους συμμαθητές της.  

Κλείσιμο
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η οικογένεια της άτυχης μαθήτριας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Το protothema.gr αποκαλύπτει ότι, κατόπιν της ευαισθητοποίησης όλης της σχολικής κοινότητας, αποφασίστηκε να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό για να  δοθούν στην οικογένεια.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πατέρας της νεαρής μαθήτριας ήταν άνεργος τα τελευταία τρία χρόνια και αναγκαζόταν να λείπει στη γειτονική Ιταλία προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην στην οικογένειά του.

Ο Διευθυντής του σχολείου ξεκαθαρίζει πάντως ότι το κλίμα παραμένει πολύ «βαρύ» στο σχολείο, στον απόηχο μίας πρωτοφανούς τραγωδίας, που έχει επηρεάσει μαθητές και καθηγητές.

«Ήταν σοκαριστικό αυτό που συνέβη, πραγματικά αδυνατούμε ακόμη να το κατανοήσουμε. Το γιατί αποφάσισε αυτό το κορίτσι να δώσει ένα τόσο τραγικό τέλος στη ζωή του μάλλον, δε θα το μάθουμε ποτέ. Πήρε αυτό το μυστικό μαζί της», λέει συγκινημένος ο κ. Πάνος Βασίλης στο protothema.gr σημειώνοντας πάντως ότι μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς αναμένεται να υπάρχουν δύο μόνιμοι ψυχολόγοι στο σχολείο, μετά από όλο αυτό που συνέβη.  



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης