«Θηλυκή» συμμορία έκλεβε προϊόντα από μαγαζιά

«Θηλυκή» συμμορία έκλεβε προϊόντα από μαγαζιά

Η ιδιοκτήτρια ενός μίνι μάρκετ στην κοινότητα Κορνοφωλιά του Έβρου κόντεψε να τρελαθεί, όταν διαπίστωσε ότι οι τρεις «πελάτισσες» που μόλις είχαν φύγει με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο δεν είχαν κλέψει μόνο διάφορα προϊόντα κρατώντας την απασχολημένη, αλλά της είχαν αδειάσει και το… ταμείο αρπάζοντας 250 ευρώ!

«Θηλυκή» συμμορία έκλεβε προϊόντα από μαγαζιά
Επάγγελμα είχαν κάνει τις κλοπές  τροφίμων και άλλων προϊόντων από τα καταστήματα της Θράκης, τρεις γυναίκες που είχαν συλληφθεί και παλιότερα για τον ίδιο λόγο. Μάλιστα, είχαν μετατρέψει σε… σούπερ μάρκετ το αυτοκίνητό τους στο οποίο φόρτωναν την τεράστια λεία τους!

Η ιδιοκτήτρια ενός μίνι μάρκετ στην κοινότητα Κορνοφωλιά του Έβρου κόντεψε να τρελαθεί, όταν διαπίστωσε ότι οι τρεις «πελάτισσες» που μόλις είχαν φύγει με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο δεν είχαν κλέψει μόνο διάφορα προϊόντα κρατώντας την απασχολημένη, αλλά της είχαν αδειάσει και το… ταμείο αρπάζοντας 250 ευρώ! Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και έδωσε την περιγραφή των τριών γυναικών και του οχήματος.

Κλείσιμο
Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν το αυτοκίνητο στην εθνική οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τις επιβάτιδες ηλικίας 57, 51 και 38 χρόνων. Στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, βρήκαν τα κλεμμένα εμπορεύματα και τα χρήματα που αποδόθηκαν στην καταστηματάρχη. Όμως, μέσα υπήρχε ένα πλήθος από τρόφιμα, οινοπνευματώδη ποτά, είδη οικιακής χρήσης και άλλα προϊόντα, των οποίων η προέλευση ερευνάται.

Στην κατοχή των τριών γυναικών, που οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενες για κλοπή, κατασχέθηκαν και 454 ευρώ που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Την προανάκριση για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης της «θηλυκής» συμμορίας, ανέλαβαν η Ασφάλεια Κομοτηνής σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα Σουφλίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης