Επίθεση οπαδών του ΑΠΟΕΛ στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Λευκωσία

Επίθεση οπαδών του ΑΠΟΕΛ στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Λευκωσία

Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού

Επίθεση οπαδών του ΑΠΟΕΛ στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Λευκωσία
Επίθεση από οπαδούς της κυπριακής ομάδας ΑΠΟΕΛ δέχθηκαν χθες τα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Λευκωσία, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο περίπου 30 άτομα που έφεραν διακριτικά του ΑΠΟΕΛ και φορούσαν κουκούλες επιτέθηκαν με πέτρες και ρόπαλα εναντίον του συνδέσμου των φιλάθλων του Ολυμπιακού  Πειραιώς την ώρα που στο οίκημα βρισκόντουσαν φίλοι της πειραϊκής ομάδας και παρακολουθούσαν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Κλείσιμο
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί πολλοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ βρίσκονταν έξω από το οίκημα του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού ενώ 10 είχαν μπει μέσα και κατέστρεφαν ότι έβρισκαν. Οι περισσότεροι μόλις έφτασε η αστυνομία άρχισαν να τρέχουν και απομακρύνθηκαν ενώ μέσα στο κτήριο συνελήφθησαν δύο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ 19 και 22 ετών που ανακρίνονται για συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, μεταφορά επιθετικών όπλων χωρίς νόμιμη εξουσιοδότηση και χωρίς εύλογη αιτία, συμμετοχή σε οχλαγωγία, παράνομη συνάθροιση, παράνομη είσοδο σε ξένη περιουσία και κακόβουλη ζημιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης