Ημαθία: Το… γλεντούσαν στα εξοχικά που παραβίαζαν

Ημαθία: Το… γλεντούσαν στα εξοχικά που παραβίαζαν

Οι τρεις Αλβανοί ηλικίας  38, 33 και 25 χρόνων που βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα είχαν εισβάλει σε πέντε εξοχικές κατοικίες

Ημαθία: Το… γλεντούσαν στα εξοχικά που παραβίαζαν
Γερά… τσιμπούσια έκαναν στα εξοχικά σπίτια που εισέβαλαν σε διάφορες περιοχές της Ημαθίας τρεις Αλβανοί διαρρήκτες, οι οποίοι το γλεντούσαν με τα τρόφιμα και τα ποτά που έβρισκαν! Μετά, άρπαζαν ό,τι πολύτιμο υπήρχε και φρόντιζαν να πουλήσουν τη λεία τους.

Από τις αρχές Φεβρουαρίου, οι αλλοδαποί ηλικίας 38, 33 και 25 χρόνων που βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα είχαν εισβάλει σε πέντε εξοχικές κατοικίες παραβιάζοντας τις πόρτες και είχαν κλέψει διάφορα τιμαλφή, συσκευές και άλλα αντικείμενα. Στο σπίτι τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων 2.175 ευρώ, 4.800 λεκ Αλβανίας, 60 λίρες Αγγλίας, τέσσερα κινητά και μία κυνηγετική καραμπίνα που είχαν κλέψει από το σπίτι ενός 71χρονου.

Κλείσιμο
Το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες, αλλά ερευνάται η προέλευση των υπόλοιπων. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και κίνησε τις διαδικασίες για την διοικητική τους απέλαση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης