Ηγουμενίτσα: Ξήλωναν φωτοβολταϊκά από εγκαταστάσεις και σχολεία

Ηγουμενίτσα: Ξήλωναν φωτοβολταϊκά από εγκαταστάσεις και σχολεία

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου ως την περασμένη Δευτέρα, οι ηλικίας 28 και 29 χρόνων δράστες είχαν διαπράξει έξι κλοπές

Ηγουμενίτσα: Ξήλωναν φωτοβολταϊκά από εγκαταστάσεις και σχολεία
Υδραγωγεία, αντλιοστάσια, εργοτάξια, σπίτια, ακόμη και σχολεία είχαν μπει στο στόχαστρο δυο νεαρών Ελλήνων που, κυρίως, ξήλωναν τις εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών στην Ηγουμενίτσα και την ευρύτερη περιοχή! Έκλεβαν, όμως, και άλλα αντικείμενα αξίας τα οποία πωλούσαν.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου ως την περασμένη Δευτέρα, οι ηλικίας 28 και 29 χρόνων δράστες είχαν διαπράξει έξι κλοπές. Από το εργοτάξιο εταιρείας που κατασκευάζει αντλιοστάσιο του Δήμου Ηγουμενίτσας στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πλαταριάς – Συβότων άρπαξαν δύο φωτοβολταϊκά πάνελ, ενώ από την έδρα της στην περιοχή Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας έκλεψαν άλλο ένα φωτοβολταϊκό πάνελ και μία από τις μπαταρίες του. Από την ταράτσα του σπιτιού ενός 42χρονου στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας ξήλωσαν άλλα δύο φωτοβολταϊκά προκαλώντας μεγάλες ζημιές.

Κλείσιμο
Από την εγκατάσταση ενός 58χρονου στο Λαδοχώρι έκλεψαν επίσης δύο φωτοβολταϊκά πάνελ και μία μπαταρία φωτοβολταϊκού, από το υδραγωγείο της Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας στο Γραικοχώρι μία γεννήτρια και από ένα σχολείο στην Ηγουμενίτσα ένα φορητό υπολογιστή, ένα δρομολογητή διαδικτύου και έναν βιντεοπροβολέα, τον οποίο ο 28χρονος πούλησε σε έναν 24χρονο και βρέθηκε στο σπίτι του μαζί με έναν κλεμμένο φορητό υπολογιστή. 

Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας για διακεκριμένες κλοπές και φθορές ξένης ιδιοκτησίας, στην οποία περιλαμβάνεται και ο 24χρονος που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Η έρευνα της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας συνεχίζεται να εξιχνιαστεί πλήρως η δράση τους. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης