Θα διακινούσε 16 κιλά λαθραίου καπνού στην Άρτα

Θα διακινούσε 16 κιλά λαθραίου καπνού στην Άρτα

Οι αρχές συνέλαβαν έναν από τους πιο δραστήριους λαθρεμπόρους καπνού της περιοχής - Στο σπίτι του 56χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ακόμη ένα κυνηγετικό όπλο του οποίου η άδεια κατοχής είχε λήξει

Θα διακινούσε 16 κιλά λαθραίου καπνού στην Άρτα
Ένας από τους πιο δραστήριους λαθρεμπόρους καπνού που κινούνταν στην Άρτα και τις γύρω περιοχές, έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας που έφτασαν στην κατοικία του ακολουθώντας πληροφορίες και τη βρήκαν… διάσπαρτη με παράνομο εμπόρευμα.

Κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 56χρονου Έλληνα στην κοινότητα Άγιος Σπυρίδωνας της Άρτας, ανακάλυψαν δύο συσκευασίες με τριμμένο καπνό βάρους ενός κιλού και 465 γραμμαρίων, δύο κουτιά με τριμμένο καπνό βάρους 11 κιλών και 700 γραμμαρίων, μία νάιλον τσάντα με τριμμένο καπνό βάρους τριών κιλών και μια αναλογική ζυγαριά.

Κλείσιμο
Τα συνολικά 16 κιλά και 165 γραμμάρια λαθραίου καπνού κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον καταλογισμό των διαφυγόντων εσόδων του δημοσίου. Ακόμη, κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο του οποίου η άδεια κατοχής είχε λήξει. Ο 56χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας που του άσκησε δίωξη για λαθρεμπορία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης