«Run Greece»: Εκκίνηση από τη Λάρισα στις 27 Μαρτίου

«Run Greece»: Εκκίνηση από τη Λάρισα στις 27 Μαρτίου

Η συνέχεια θα γραφτεί στο Ηράκλειο 17 Απριλίου, στα Ιωάννινα 8 Μαΐου, στην Καστοριά 15 Μαΐου, στην Αλεξανδρούπολη 25 Σεπτεμβρίου και η αυλαία θα κλείσει στην Πάτρα 9 Οκτωβρίου 2016

«Run Greece»: Εκκίνηση από τη Λάρισα στις 27 Μαρτίου
Το Run Greece είναι για άλλη μια φορά εδώ για τέταρτη συνεχή χρονιά. Λίγες ημέρες πριν την πραγματοποίησή του παρουσιάστηκε σήμερα η σειρά αγώνων πόλης, από τον ΣΕΓΑΣ και τη Wind που στηρίζει τον θεσμό από το 2013, οπότε και ξεκίνησε. 

Η φετινή διοργάνωση Run Greece, θα ξεκινήσει από τη Λάρισα στις 27 Μαρτίου. Η συνέχεια θα γραφτεί στο Ηράκλειο 17 Απριλίου, στα Ιωάννινα 8 Μαΐου, στην Καστοριά 15 Μαΐου, στην Αλεξανδρούπολη 25 Σεπτεμβρίου και η αυλαία θα κλείσει στην Πάτρα 9 Οκτωβρίου 2016. 

Κλείσιμο
Στην σημερινή εκδήλωση, το «παρών» έδωσαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Παναγόπουλος, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND κ. Γιώργος Τσαπρούνης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής αγώνων ΣΕΓΑΣ σε δημόσιο δρόμο και βουνό κ. Γιάννης Μαμουζέλος και εκπρόσωποι των πόλεων που συμμετέχουν στο φετινό RUN GREECE. Παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων, ο γιος του αείμνηστου μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη, Δημήτρης και η πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου Μαρία Πολύζου.



Η WIND, αρχής γενομένης το 2011, συνδέεται άρρηκτα με την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα, τη στήριξη μαζικών αγώνων δρόμου σε όλη τη χώρα και Πρωταθλητών μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων όπως την Μάγδα Γαζέα, την Αναστασία Καρακατσάνη, τον Κώστα Γκελαούζο και τον Μάρκο Γκούρλια. 

«Αθλητές που θαυμάζουμε όχι μόνο για το ταλέντο τους, αλλά και για την σκληρή δουλειά, την αφοσίωση, την επιμονή, την προσπάθεια και τους υψηλούς τους στόχους» τόνισε ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND συνεχίζοντας: 

«Η WIND συνδέει κάθε αγώνα Run Greece με ενέργειες κοινωνικής αλληλεγγύης. Στηρίζουμε τοπικά φιλανθρωπικά σωματεία που φροντίζουν κυρίως παιδιά που έχουν ανάγκη. Μέσα σε 3 χρόνια, έχουμε τη χαρά να έχουμε προσφέρει περισσότερα από 115.000€ σε συνολικά 17 τοπικούς κοινωνικούς φορείς». 



Ειδικότερα για το πλαίσιο στήριξης του ΣΕΓΑΣ για την υλοποίηση των αγώνων, o κ. Τσαπρούνης ανέφερε: «Είμαστε εκεί και προσφέρουμε στη διοργάνωση τις Τηλεπικοινωνιακές μας υπηρεσίες, διαθέτοντας το 4G δίκτυο μας, διασφαλίζοντας απρόσκοπτη επικοινωνία και πρόσβαση στο Internet από το κινητό ή το tablet, με πολύ γρήγορες ταχύτητες».

Και κατέληξε: «Είμαστε έτοιμοι λοιπόν, ανυπομονούμε για 4η χρονιά να επισκεφθούμε τις πόλεις μας, να μοιραστούμε και να αναδείξουμε τις ξεχωριστές ομορφιές που έχει η καθεμιά και να ζήσουμε όλοι μαζί καινούριες εμπειρίες».




  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης