Εγκρίθηκε ο διορισμός της νέας διοίκησης των ΕΛΤΑ

Εγκρίθηκε ο διορισμός της νέας διοίκησης των ΕΛΤΑ

Υπέρ του διορισμού της προτεινόμενης Φ. Στρατάκη, υπερψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ., ενώ καταψήφισαν η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή

Εγκρίθηκε ο διορισμός της νέας διοίκησης των ΕΛΤΑ
Την τοποθέτηση της Φ. Στρατάκη, ως προέδρου των Ελληνικών Ταχυδρομείων και του Γ. Ζαρολιάγκη, ως διευθύνοντος συμβούλου, ενέκρινε κατά πλειοψηφία η Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής.

Υπέρ του διορισμού της προτεινόμενης - από τον υπουργό Μεταφορών, Χρ. Σπίρτζη - Φ. Στρατάκη, υπερψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ., καταψήφισαν η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή, ενώ "παρών" δήλωσαν η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το ΚΚΕ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων. Την ίδια τοποθέτηση κατά την ψηφοφορία είχαν τα κόμματα και για τον διορισμό του προτεινόμενου του κ. Ζαρολιάγκη, πλην του Νικήτα Κακλαμάνη (ΝΔ) ο οποίος δήλωσε "παρών".

Κλείσιμο
Κατά την διαδικασία ακρόασης των νέων διοικητών των ΕΛΤΑ, ο υπουργός Μεταφορών καταλόγισε στις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι εφάρμοσαν πολιτικές που απαξίωσαν τα ΕΛΤΑ, όπως ο μη εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών τους που τους κοστίζει την πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες αλλά και η απόφαση να αποστερηθούν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης