Πάτρα: Στη φυλακή ο επίδοξος ληστής της εγκύου

Πάτρα: Στη φυλακή ο επίδοξος ληστής της εγκύου

Ο δράστης, που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από σωφρονιστικό κατάστημα, είναι παλιός γνώριμος των αστυνομικών αφού έχει συλληφθεί επανειλημμένα

Πάτρα: Στη φυλακή ο επίδοξος ληστής της εγκύου
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 45χρονος σεσημασμένος κακοποιός που τραυμάτισε μια έγκυο γυναίκα, το διαμέρισμα της οποίας είχε διαρρήξει στην Πάτρα και όταν την είδε ξαφνικά μπροστά του την χτύπησε με την πόρτα προσπαθώντας να διαφύγει.

Ο δράστης, που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από σωφρονιστικό κατάστημα, είναι παλιός γνώριμος των αστυνομικών αφού έχει συλληφθεί επανειλημμένα για παρόμοια αδικήματα, όπως αυτό της ληστείας
Κλείσιμο
και έχει εκτίσει ποινές. Μετά το περιστατικό με την έγκυο, τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί
μικτής περιπολίας των Α΄ και Γ΄ αστυνομικών τμημάτων και, όταν ολοκληρώθηκε η προανάκριση, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ο 45χρονος είχε παραβιάσει την είσοδο του διαμερίσματος της 32χρονης εγκύου πιστεύοντας ότι δεν βρισκόταν κάποιος μέσα και προσπάθησε να κλέψει διάφορα αντικείμενα. Ωστόσο, η γυναίκα τον πήρε είδηση και τράπηκε σε φυγή σπρώχνοντας απότομα την πόρτα κατά πάνω της με αποτέλεσμα να της προκαλέσει ελαφρές σωματικές βλάβες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης