Κρήτη: «Κυνηγοί» μετάλλων ξήλωναν μπάρες από την εθνική οδό!

Κρήτη: «Κυνηγοί» μετάλλων ξήλωναν μπάρες από την εθνική οδό!

Οι δυο «κυνηγοί» μετάλλων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κλοπή και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών

Κρήτη: «Κυνηγοί» μετάλλων ξήλωναν μπάρες από την εθνική οδό!
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί
της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν σταμάτησαν για έλεγχο ένα αγροτικό φορτηγάκι στο Ηράκλειο, καθώς διαπίστωσαν ότι ήταν φορτωμένο με κομμάτια από προστατευτικές μπάρες του οδικού δικτύου.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δυο επιβάτες ηλικίας 42 και 25 χρόνων και τους παρέδωσαν στην Ασφάλεια όπου, κατά την διάρκεια της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι είχαν κόψει νωρίτερα τα σίδερα από τις μπάρες ασφαλείας της εθνικής οδού Ηρακλείου- Λασιθίου και τις μετέφεραν σε επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων για να τις πουλήσουν!

Οι δυο «κυνηγοί» μετάλλων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κλοπή και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, ενώ ερευνάται αν έχουν λεηλατήσει και άλλα σημεία του οδικού δικτύου. Υπενθυμίζεται ότι από τις κάμερες ελέγχου που είχαν τοποθετηθεί στους δρόμους της Κρήτης, η συντριπτική πλειοψηφία δεν λειτουργεί εξ αιτίας επιθέσεων με πυροβολισμούς!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης