Μεσσηνία: Διέλυσαν το σπίτι και έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό

Μεσσηνία: Διέλυσαν το σπίτι και έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό

Οι άγνωστοι δράστες φαίνεται πως καραδοκούσαν περιμένοντας να φύγουν οι ένοικοι και, όταν εκείνοι απομακρύνθηκαν, παραβίασαν μια μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο σπίτι 

Μεσσηνία: Διέλυσαν το σπίτι και έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό
Εικόνα που θύμιζε τη... Χομς της Συρίας αντίκρισαν εμβρόντητοι οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στους Γαργαλιάνους, όταν επέστρεψαν από τη σαββατιάτικη βραδινή τους βόλτα που δεν κράτησε ούτε τρεις ώρες! Όλοι οι χώροι έμοιαζαν... βομβαρδισμένοι και ένα αρκετά μεγάλο ποσό είχε κάνει φτερά μαζί με τα κοσμήματά τους!

Οι άγνωστοι δράστες φαίνεται πως καραδοκούσαν περιμένοντας να φύγουν οι ένοικοι και, όταν εκείνοι απομακρύνθηκαν, παραβίασαν μια μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο σπίτι στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα. Χωρίς να σεβαστούν το παραμικρό, άρχισαν να αδειάζουν ντουλάπες και συρτάρια, να πετούν ακόμη και τα στρώματα από τα κρεβάτια στο δάπεδο και να γκρεμίζουν τους καθρέφτες! Ψάχνοντας για χρήματα, άδειασαν ακόμη και το φαρμακείο στην τουαλέτα!

Κλείσιμο
Τελικά, όμως, κατάφεραν να εντοπίσουν το σημείο όπου οι ιδιοκτήτες έκρυβαν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, το άρπαξαν μαζί με τα κοσμήματα και άλλα τιμαλφή και έγιναν λαγοί. Τα θύματα ειδοποίησαν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής που ερευνά για να ανακαλύψει τους δράστες. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους που έχουν διαπράξει μια σειρά κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης