Πυροβολούσαν λαγούς, νύχτα μέσα από αυτοκίνητο!

Πυροβολούσαν λαγούς, νύχτα μέσα από αυτοκίνητο!

Δυο λαθροθήρες συνελήφθησαν από τρεις θηροφύλακες, ενώ κυνηγούσαν λαγούς μέσα στην νύχτα, στην Αρκαδία

Πυροβολούσαν λαγούς, νύχτα μέσα από αυτοκίνητο!
Το νου τους στην αναζήτηση λαγών, τους οποίους σημάδευαν μέσα από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου τους, είχαν οι λαθροκυνηγοί που κινούνταν μέσα στη νύχτα στην περιοχή Παλούμπα της Αρκαδίας. Έτσι, δεν είδαν τους… θηροφύλακες, παρ’ όλο που πέρασαν δίπλα τους!

Οι τρεις ομοσπονδιακοί θηροφύλακες που περιπολούσαν με δυο οχήματα, έβαλαν μπροστά τις μηχανές και ακολούθησαν το αυτοκίνητο που συνέχισε την πορεία του και σε μικρή απόσταση ο συνοδηγός πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο έναν λαγό σκοτώνοντάς τον. Όταν βγήκε για να τον παραλάβει, αντιλήφθηκε τους θηροφύλακες και το έβαλε στα πόδια!

Κλείσιμο
Όμως, ακινητοποιήθηκε όπως και ο οδηγός του αυτοκινήτου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης κατηγορούμενοι για παράνομη θήρα και παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς το κυνηγετικό όπλο τους ήταν παραποιημένο ώστε να δέχεται περισσότερα φυσίγγια από το επιτρεπόμενο. Το όπλο κατασχέθηκε μαζί με 55 φυσίγγια που περιείχαν σκάγια διαφόρων τύπων, το αυτοκίνητο των δραστών και την άδεια κυκλοφορίας του, καθώς και τον λαγό που δημοπρατήθηκε στο Δασαρχείο Βυτίνας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης