Εύβοια: Απήγαγαν και ξυλοκόπησαν δυο άνδρες στην Ιστιαία

Εύβοια: Απήγαγαν και ξυλοκόπησαν δυο άνδρες στην Ιστιαία

Oι τρεις δράστες μπήκαν στο σπίτι ενός 43χρονου και αφού ξυλοκόπησαν τον ίδιο και έναν φιλοξενούμενό του, τους λήστεψαν και τους απήγαγαν στο σπίτι ενός εκ των δραστών 

Εύβοια: Απήγαγαν και ξυλοκόπησαν δυο άνδρες στην Ιστιαία
Πρωτοφανής ήταν η αγριότητα με την οποία αντιμετώπισαν τα θύματά τους τρεις κακοποιοί που εισέβαλαν σε ένα σπίτι στην Ιστιαία Ευβοίας για ληστεία
. Τραυμάτισαν με σουγιά τον φιλοξενούμενο και τον απήγαγαν μαζί με τον οικοδεσπότη!

Κλείσιμο
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι δυο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι και ο 43χρονος πήγε στο τοπικό Κέντρο Υγείας
με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο σώμα του. Σύμφωνα με την καταγγελία του, οι τρεις δράστες ηλικίας 58, 39 και 49 χρόνων επιτέθηκαν στον ίδιο και σε έναν 50χρονο που τον φιλοξενούσε γρονθοκοπώντας τους, ενώ ο 58χρονος τον μαχαίρωσε με τον σουγιά και του άρπαξε όσα χρήματα είχε.

Μετά, έβαλαν και τους δυο μέσα στο πορτ μπαγκάζ του Ι.Χ. αυτοκίνητου του58χρονου για να τους μεταφέρουν στο σπίτι του 49χρονου όπου τους κράτησαν παρά τη θέληση τους, χτυπώντας και απειλώντας τους. Τελικά, τους άφησαν να φύγουν τα ξημερώματα της Παρασκευής. 

Οι αναζητήσεις των αστυνομικών του τοπικού τμήματος στην ευρύτερη περιοχή, οδήγησαν στη σύλληψη του 58χρονου και του 39χρονου, ενώ ο 49χρονος συνεργός τους αναζητείται. Σε βάρος τους ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για ληστεία, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράνομη παρακράτηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης