Σκηνοθέτησε ληστεία για να καλύψει την υπεξαίρεση

Σκηνοθέτησε ληστεία για να καλύψει την υπεξαίρεση

Ο 51χρονος διαχειριστής της εταιρείας μαζί με δυο υπαλλήλους 

Σκηνοθέτησε ληστεία για να καλύψει την υπεξαίρεση
«Μαϊμού» αποδείχθηκε η ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή εταιρείας security στο Βόλο με λεία 100.000 ευρώ. Όπως αποδείχθηκε, την είχε σκηνοθετήσει ο 51χρονος διαχειριστής της εταιρείας μαζί με δυο υπαλλήλους, για να καλύψει το ποσό που είχε υπεξαιρέσει σταδιακά από το ταμείο άλλης εταιρείας στην οποία εργαζόταν ένας από αυτούς!
 
Ο εμπνευστής του σχεδίου κατήγγειλε το πρωί της Τετάρτης ότι στην περιοχή Σούρπη της Μαγνησίας δύο άγνωστοι ακινητοποίησαν με την απειλή Καλάσνικοφ
Κλείσιμο
το θωρακισμένο όχημα με το οποίο ο ίδιος και ο 23χρονος υπάλληλός του εκτελούσαν χρηματαποστολή των ΕΛ.ΤΑ.
Για την πληρωμή συντάξεων και τους άρπαξαν  ένα σάκο που περιείχε τα χρήματα. Στο πλαίσιο της έρευνας, όμως, οι άνδρες της Αστυνομίας Βόλου βρήκαν κενά στις καταθέσεις των υποτιθέμενων θυμάτων.
 
Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι, σε συνεννόηση με τον 23χρονο, ο 51χρονος παρέδωσε μέρος των κλεμμένων χρημάτων σε έναν 27χρονο υπάλληλό του που το κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό άλλης εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, για να συγκαλύψει την υπεξαίρεση που έκανε σταδιακά από τον περασμένο Δεκέμβριο! Στην κατοχή του 51χρονου και του 27χρονου κατασχέθηκαν 51.845 ευρώ και αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας security, ενώ οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος και ψευδή καταμήνυση.
 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης