Χανιά: Ειδικός φρουρός έκλεψε το όπλο συναδέλφου του!

Χανιά: Ειδικός φρουρός έκλεψε το όπλο συναδέλφου του!

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, αφού πήρε το πιστόλι, το έδωσε σε έναν φίλο του για να το πουλήσει - Ο 27χρονος ειδικός φρουρός ομολόγησε ότι έκλεψε το όπλο του συναδέλφου του επειδή του... άρεσε

Χανιά: Ειδικός φρουρός έκλεψε το όπλο συναδέλφου του!
Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που οδήγησε στην διαθεσιμότητα έναν ειδικό φρουρό που υπηρετεί σε αστυνομική
υπηρεσία των Χανίων, καθώς αποδείχθηκε ότι διέρρηξε το ντουλάπι ενός συναδέλφου του για να κλέψει το πιστόλι του, το οποίο ανέθεσε σε ένα φίλο του να πουλήσει!

Κλείσιμο
Όταν ο 34χρονος ειδικός φρουρός κατήγγειλε ότι κάποιος είχε παραβιάσει τον προσωπικό του φωριαμό και είχε κλέψει το όπλο, που δεν ήταν το υπηρεσιακό αλλά το είχε αγοράσει ο ίδιος, αμέσως ξεκίνησε προανάκριση από αστυνομικούς της Ασφαλείας καθώς ήταν προφανές ότι η κλοπή έγινε εκ των έσω. Μεταξύ αυτών που ανακρίθηκαν, ήταν ένας  27χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος ομολόγησε ότι έκλεψε το όπλο του συναδέλφου του επειδή του... άρεσε!

Όμως, τα όσα έκανε στη συνέχεια δεν στοιχειοθετούν τον ισχυρισμό του, καθώς το πιστόλι κατέληξε στα χέρια ενός συνομήλικου φίλου του ο οποίος το έβγαλε στο «σφυρί»! Ο νεαρός συνελήφθη για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Ο ειδικός φρουρός δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει η προθεσμία του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης