Ηράκλειο: «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο βάρους 200 κιλών!

Ηράκλειο: «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο βάρους 200 κιλών!

Οι δράστες πήγαν οργανωμένοι στην αποθήκη, καθώς είχαν βρει τρόπο να μεταφέρουν έξω από αυτήν το βαρύ χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα και κοσμήματα αξίας  20.000 ευρώ 

Ηράκλειο: «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο βάρους 200 κιλών!
Γνώριζαν πού ακριβώς να χτυπήσουν οι άγνωστοι διαρρήκτες που παραβίασαν την πόρτα μιας αποθήκης  στην περιοχή Αγία Τριάδα του Ηρακλείου και άρπαξαν από το εσωτερικό της ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο ζύγιζε περίπου 200 κιλά! Αυτό στρέφει τις έρευνες σε άτομα από τον κύκλο του ιδιοκτήτη.

Οι δράστες πήγαν οργανωμένοι στην αποθήκη, καθώς είχαν βρει τρόπο να μεταφέρουν έξω από αυτήν το βαρύ χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα και κοσμήματα αξίας  20.000 ευρώ και να το φορτώσουν σε κάποιο όχημα που είχαν φέρει μαζί τους γι' αυτό τον σκοπό. Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα από τους χώρους όπου κινήθηκαν οι εισβολείς και προσπαθούν από αυτά να εξακριβώσουν την ταυτότητά τους.

Κλείσιμο
*** Λάτρεις της... τηλεόρασης ήταν οι άγνωστοι δράστες που παραβίασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας την κύρια είσοδο ενός καφενείου στην περιοχή Διομήδεια του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη προκαλώντας σημαντικές φθορές. Στην ταμειακή μηχανή δεν βρήκαν χρήματα κι έτσι το μόνο που πήραν από μέσα, ήταν μια συσκευή τηλεόρασης σύγχρονης τεχνολογίας με την οποία εξαφανίστηκαν. Οι άνδρες της Ασφαλείας διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης