Το αγροτικό μπλόκο της Νίκαιας καλεί σε ξεχωριστή συνέλευση την Τρίτη

Το αγροτικό μπλόκο της Νίκαιας καλεί σε ξεχωριστή συνέλευση την Τρίτη

Στο «μέτωπο» της Λάρισας οι αγρότες, που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους, αρνούμενοι να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική συνέλευση της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη - Δεν θέλουν συνάντηση ούτε με τον πρωθυπουργό 

Το αγροτικό μπλόκο της Νίκαιας καλεί σε ξεχωριστή συνέλευση την Τρίτη
Διαφοροποιούνται οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα, διαμηνύοντας ότι αρνούνται να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό για διάλογο, παρά την πρόσκληση που τούς έχει απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας. 

Στο μπλόκο της Νίκαιας όπου οι αγρότες πρόσκεινται στο ΚΚΕ ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, αρνούμενοι να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική συνέλευση της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

Κλείσιμο
Καλούν δε σε ξεχωριστή, δική τους συνέλευση την ίδια μέρα, στη 1 το μεσημέρι, στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας.

Οι υπόλοιποι αγρότες που συντονίζονται από το μπλόκο των Τεμπών προχωρούν κανονικά στους δίωρους αποκλεισμούς των εθνικών οδών που ανακοίνωσαν για σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα, αναμένοντας παράλληλα την ομιλία του πρωθυπουργού στην εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον ένα χρόνο παραμονής του στην κυβέρνηση.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας έχει εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία για σήμερα και αύριο από ώρα 12:00 έως ώρα 14:00 και από ώρα 19:00 έως ώρα 21:00, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του Π.Α.Θ.Ε. από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι τη διασταύρωση Στομίου και υποδεικνύονται εναλλακτικές διαδρομές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης