Πάτρα: Ο ληστής ήταν κρυμμένος στη… ντουλάπα

Πάτρα: Ο ληστής ήταν κρυμμένος στη… ντουλάπα

Μια ηλικιωμένη κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της μέρα- μεσημέρι του, αλλά κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς μπήκε μέσα ο δράστης, αφού όλο το σπίτι ήταν κλειδωμένο

Πάτρα: Ο ληστής ήταν κρυμμένος στη… ντουλάπα
Ο άγνωστος ληστής ήταν κρυμμένος στη… ντουλάπα, σύμφωνα με μια ηλικιωμένη που κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα μέρα- μεσημέρι του Σαββάτου. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς μπήκε μέσα ο δράστης.

Οι γείτονες έτρεξαν όταν άκουσαν την ιδιοκτήτρια του σπιτιού να καλεί σε βοήθεια και την βρήκαν φανερά ταραγμένη. Σύμφωνα με όσα είπε, ένας άγνωστος νεαρός βγήκε ξαφνικά από τη ντουλάπα όπου την περίμενε κρυμμένος και την πέταξε στο δάπεδο ακινητοποιώντας την. Όπως υποστήριξε, εκείνη αντέδρασε, τον χτύπησε και έβαλε τις φωνές.

Κλείσιμο
Ωστόσο, ο κακοποιός κατάφερε να αρπάξει όσα χρήματα είχε, πριν εξαφανιστεί. Οι άνδρες της Ασφάλειας που ξεκίνησαν έρευνες για την υπόθεση, διαπίστωσαν ότι η κεντρική είσοδος του σπιτιού ήταν κλειδωμένη και τα παράθυρα ασφαλισμένα, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να καταλάβουν πώς τρύπωσε μέσα ο ληστής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης