Ηράκλειο: Η μια οικιακή βοηθός έκλεβε την άλλη!

Ηράκλειο: Η μια οικιακή βοηθός έκλεβε την άλλη!

Το θύμα έβλεπε κάθε τόσο να κάνουν φτερά τα χρήματα από την τσάντα της και, όταν το συνολικό χρηματικό ποσό έφτασε τα 2.350 ευρώ, αποφάσισε να κάνει καταγγελία στην Ασφάλεια - Η μακρυχέρα οικιακή βοηθός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

Ηράκλειο: Η μια οικιακή βοηθός έκλεβε την άλλη!
Ο μισθός που έπαιρνε δεν ήταν αρκετός για μια νεαρή οικιακή βοηθό κι έτσι έβαζε «χέρι» σε αυτόν μιας συναδέλφου της, με την οποία εργαζόταν στο ίδιο σπίτι σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου! Μάλιστα, την ξάφριζε συστηματικά από τον περασμένο Νοέμβριο.

Η άτυχη 43χρονη έβλεπε κάθε τόσο να κάνουν φτερά τα χρήματα από την τσάντα της και, όταν το συνολικό χρηματικό ποσό έφτασε τα 2.350 ευρώ, αποφάσισε να κάνει καταγγελία στην Ασφάλεια και να εκμυστηρευτεί στους αστυνομικούς ότι υποψιαζόταν την 21χρονη συνάδελφό της.

Κλείσιμο
Εκείνοι προσημείωσαν 1.050 ευρώ και η 43χρονη τα έβαλε στην τσάντα της. Όταν… εξαφανίστηκαν 450 ευρώ από αυτά, ειδοποίησε τους αστυνομικούς που ακινητοποίησαν τη νεαρή συνάδελφό της και τα βρήκαν στην κατοχή της! Η μακρυχέρα οικιακή βοηθός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενη για κλοπή, ενώ θα πρέπει και να επιστρέψει το ποσό που άρπαξε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης