Ανήλικος ξάφρισε καφενείο στην Πρέβεζα

Ανήλικος ξάφρισε καφενείο στην Πρέβεζα

Ο 16χρονος δράστης είχε αδειάσει την ταμειακή μηχανή και είχε φύγει αθέατος, με 250 ευρώ στην τσέπη

Ανήλικος ξάφρισε καφενείο στην Πρέβεζα
Ένα ανήλικο τσιγγανόπουλο ήταν ο... «ποντικός» που τρύπωσε μέρα-μεσημέρι σε ένα καφενείο στην Πρέβεζα την ώρα που λειτουργούσε και ο ιδιοκτήτης του ήταν απασχολημένος! Ο 16χρονος δράστης είχε αδειάσει την ταμειακή μηχανή και είχε φύγει αθέατος, με 250 ευρώ στην τσέπη.

Η κλοπή είχε γίνει το μεσημέρι της 26ης Νοεμβρίου, αλλά εξιχνιάστηκε χάρη στα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι ειδικοί των Εγκληματολογικών Ερευνών. Ο ανήλικος τσιγγάνος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας. Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας συνεχίζεται, για το ενδεχόμενο ο δράστης να έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.

Κλείσιμο
*** Ένας άλλος ανήλικος τσιγγάνος διαπιστώθηκε ότι ήταν ο δράστης της κλοπής από ένα Ι.Χ. φορτηγό, που και αυτή είχε γίνει μέρα- μεσημέρι στις 10 Δεκεμβρίου, στην κοινότητα Φλάμπουρα της Πρέβεζας. Ο 17χρονος δράστης, που είχε αρπάξει 100 ευρώ και το ηχοσύστημα του οχήματος, δεν συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

*** Με ένα κατσαβίδι στα χέρια τσάκωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έναν 32χρονο Έλληνα, τη στιγμή που επιχειρούσε να παραβιάσει ένα κατάστημα στην πόλη της Ρόδου. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής είχε διαρρήξει άλλο ένα μαγαζί και είχε κλέψει φο μπιζού. Η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης του 32χρονου, που παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης