Τρεις συλλήψεις για «φρουτάκια» σε καφενείο της Ανδραβίδας

Τρεις συλλήψεις για «φρουτάκια» σε καφενείο της Ανδραβίδας

Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ιδιοκτήτη καφενείου, που είχε εγκαταστήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι σε δυο υπολογιστές, αλλά και δυο πελάτες που πιάστηκαν επ' αυτοφόρω να παίζουν «φρουτάκια»

Τρεις συλλήψεις για «φρουτάκια» σε καφενείο της Ανδραβίδας
Από την είσοδο δεν φαινόταν ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος ενός καφενείου στην Ανδραβίδα, όπου ο 51χρονος ιδιοκτήτης είχε εγκαταστήσει δύο υπολογιστές με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια». Αυτό, όμως, το ήξεραν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αμαλιάδας.

Όταν μπήκαν στο εσωτερικό του καταστήματος, πήγαν κατευθείαν στον μη ορατό χώρο στο βάθος, όπου έπιασαν στα πράσα έναν 37χρονο Βούλγαρο και έναν 30χρονο Αλβανό να παίζουν το απαγορευμένο παιχνίδι, έχοντας προκαταβάλλει χρήματα για τη συμμετοχή τους. Αμέσως μετά, συνέλαβαν και τον ιδιοκτήτη του καφενείου που λειτουργούσε το παιχνίδι με παράνομο λογισμικό.

Κλείσιμο
Στο κατάστημα κατασχέθηκαν οι δύο μονάδες υπολογιστών με τις οθόνες, τα πληκτρολόγια και τα «ποντίκια» τους, καλώδια, ηχεία, usb και 105 ευρώ, ενώ ο ιδιοκτήτης και οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας που τους άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης