Κακοποιοί διέρρηξαν μαγαζί και λήστεψαν ζευγάρι

Κακοποιοί διέρρηξαν μαγαζί και λήστεψαν ζευγάρι

Πήγαν κατευθείαν στον χώρο όπου κοιμόντουσαν ο 77χρονος ιδιοκτήτης και η 70χρονη σύζυγός του. Τους ακινητοποίησαν, χτύπησαν τον ηλικιωμένο, τον έδεσαν στο κρεβάτι και έψαξαν όλο το σπίτι, ώσπου ανακάλυψαν 1.000 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά

Κακοποιοί διέρρηξαν μαγαζί και λήστεψαν ζευγάρι
Το μίνι μάρκετ που διατηρεί ένα ζευγάρι ηλικιωμένων σε περιοχή της Πέλλας, επικοινωνεί με την κατοικία τους. Έτσι, ήταν εύκολο για δυο άγνωστους κακοποιούς να το διαρρήξουν και να ξυπνήσουν απότομα τους ιδιοκτήτες για να τους ληστέψουν!

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, δεν πείραξαν κάτι στο κατάστημα αλλά πήγαν κατευθείαν στον χώρο όπου κοιμόντουσαν ο 77χρονος ιδιοκτήτης και η 70χρονη σύζυγός του. Τους ακινητοποίησαν, χτύπησαν τον ηλικιωμένο, τον έδεσαν στο κρεβάτι και έψαξαν όλο το σπίτι, ώσπου ανακάλυψαν 1.000 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά.

Κλείσιμο
Με τη λεία τους στις τσέπες, οι άγνωστοι ληστές προειδοποίησαν το ζευγάρι να μην καλέσει βοήθεια και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με άγνωστο μέσο. Τα θύματα ειδοποίησαν την Αστυνομία και άνδρες του τμήματος Σκύδρας ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν τα ίχνη τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης