Αλιβέρι: Συνελήφθη 30χρονος Πακιστανός κατηγορούμενος για εμπρησμό

Αλιβέρι: Συνελήφθη 30χρονος Πακιστανός κατηγορούμενος για εμπρησμό

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε μετά από πεζή καταδίωξη αστυνομικών σε δασώδη περιοχή της Οκτωνιάς Ευβοίας όπου λίγη ώρα πριν είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά

Αλιβέρι: Συνελήφθη 30χρονος Πακιστανός κατηγορούμενος για εμπρησμό
Ενας Πακιστανός ηλικίας περίπου 30 ετών συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε δασώδη περιοχή της Οκτωνιάς Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, με την κατηγορία του εμπρησμού.

Το περιστατικό έγινε χθες το μεσημέρι όταν ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύμης, ότι εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασώδη περιοχή στην Αϊλή Οκτωνιάς Ευβοίας και επίσης ότι κατά την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, βρισκόταν ένα ύποπτο άτομο στην περιοχή.

Κλείσιμο
Αστυνομικοί της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν σύντομα στην περιοχή και μετά από αναζητήσεις εντόπισαν τον 30χρονο, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθησε πεζή καταδίωξη, στο πλαίσιο της οποίας οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 30χρονο, ο οποίος προσήχθη στις Πυροσβεστικές Αρχές που διενεργούν την προανάκριση για το περιστατικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης