Μετέφερε 3,5 κιλά χασίς με το ΙΧ του πατέρα του

Μετέφερε 3,5 κιλά χασίς με το ΙΧ του πατέρα του

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας και έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών όταν βρήκαν στο εσωτερικό του τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 105 γραμμαρίων

Μετέφερε 3,5 κιλά χασίς με το ΙΧ του πατέρα του
Δεν κατάφερε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που ήξεραν καλά ποιον αναζητούσαν, ο 44χρονοςδιακινητής που ετοιμαζόταν να «σπρώξει» στην παράνομη αγορά πάνω από τρία κιλά χασίς χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο του πατέρα του.

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας και έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών όταν βρήκαν στο εσωτερικό του τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 105 γραμμαρίων. Άλλα 445 γραμμάρια σε πέντε συσκευασίες βρέθηκαν κρυμμένες στην αποθήκη του σπιτιού του δράστη σε χωριό της Ημαθίας, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα χασίς και 150 ευρώ. Ο 44χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας και του ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Στο… μάτι είχαν βάλει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 48χρονο και έκαναν στοχευμένο έλεγχο στο σπίτι του στην πόλη της Ρόδου, όπου βρήκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 116,2 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε στον δράστη δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος.

*** Τρία δοχεία και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 178,3 γραμμαρίων έκρυβε στο σπίτι του σε χωριό της Δράμας ένας 61χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης