Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων

Τρεις 17χρονοι, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο "εγκέφαλος" και ένας 15χρονος είχαν κλέψει από παγκάρια ιερών ναών μέχρι αντικείμενα από σκάφη

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων
Συμμορία, που απαρτιζόταν από τέσσερις ανήλικους και εμπλέκεται σε πλήθος κλοπών σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, εξάρθρωσε το τμήμα Ασφάλειας Καλαμαριάς.

Πρόκειται για έναν 17χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είναι ο "εγκέφαλος" της σπείρας, δύο ημεδαπούς ηλικίας 17 ετών και έναν 15χρονο ομογενή.

Κλείσιμο
Όλοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και ληστείας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η δράση της συμμορίας ξεκίνησε τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2015.

Από τότε μέχρι τον τρέχοντα μήνα, προέβησαν σε κλοπές από παγκάρια ιερών ναών, μηχανές παιχνιδιών, αυτόματους πωλητές τροφίμων, από το εσωτερικό σκαφών, από σταθμευμένες μοτοσυκλέτες, κυλικεία και άλλους χώρους, αρπάζοντας χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, κράνη κ.α.

Σε δύο περιπτώσεις αφαίρεσαν με τη χρήση βίας ή με απειλές, χρήματα από μία γυναίκα και από ανηλίκους.

Στα χέρια των αρχών έπεσε, επίσης, και ένας 18χρονος, ο οποίος μαζί με έναν εκ των μελών της συμμορίας, αποπειράθηκαν να πωλήσουν ηλεκτρονική συσκευή – παιγνιομηχανή, η οποία είχε αφαιρεθεί από το εσωτερικό ενός εκ των προαναφερομένων κυλικείων και την οποία είχαν αναρτήσει προς πώληση σε σχετική ιστοσελίδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης