Βρήκαν τον κλέφτη, αλλά όχι τα 245.000 ευρώ!

Βρήκαν τον κλέφτη, αλλά όχι τα 245.000 ευρώ!

Η 60χρονη γυναίκα είχε «τραβήξει» όλα της τα χρήματα υπό το φόβο των capital controls

Βρήκαν τον κλέφτη, αλλά όχι τα 245.000 ευρώ!
Σχεδόν έξι μήνες μετά την κλοπή «μαμούθ» από το σπίτι μιας 60χρονης γυναίκας στα Παλιάμπελα του δήμου Ακτίου Βόνιτσας, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος κατέληξαν στην ταυτότητα του δράστη. Δεν βρήκαν, όμως, τον θησαυρό από μετρητά ύψους 245.000 ευρώ που φέρεται να έκλεψε!

Ήδη υποβλήθηκε στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Λευκάδας η σχετική δικογραφία και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψη ενός 35χρονου μόνιμου κατοίκου της περιοχής που ταυτοποιήθηκε ως δράστης. Η έρευνα, πάντως, δεν έχει τελειώσει και θα συνεχιστεί ώσπου να βρεθούν τα κλεμμένα χρήματα.

Κλείσιμο
Η 60χρονη, που κατάγεται από το Αγρίνιο, αλλά κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα, είχε αδειάσει τον τραπεζικό της λογαριασμό πριν εφαρμοστούν τα capital controls, επειδή φοβήθηκε ενδεχόμενο «κούρεμα» των καταθέσεων. Πιστεύοντας ότι τα χρήματα κινδύνευαν λιγότερο στην επαρχία απ' ό,τι στην Αθήνα, τα έκρυψε στο εξοχικό της. 

Όταν πήγε να δει αν όλα ήταν καλά, διαπίστωσε έντρομη ότι τα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που είχε κρύψει κάτω από το κρεβάτι της είχαν κάνει φτερά! Η κλοπή υπολογίζεται ότι έγινε το διήμερο 26 και 27 Ιουλίου, που η ίδια δεν βρισκόταν στα Παλιάμπελα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης