Αλεξανδρούπολη: Ένα μικρό σκυλάκι τρόμαξε τους διαρρήκτες

Αλεξανδρούπολη: Ένα μικρό σκυλάκι τρόμαξε τους διαρρήκτες

Ατζαμήδες, ερασιτέχνες, φοβιτσιάρηδες και… γκαντέμηδες ήταν οι τρεις διαρρήκτες που παραβίασαν τρία διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία στην Αλεξανδρούπολη

Αλεξανδρούπολη: Ένα μικρό σκυλάκι τρόμαξε τους διαρρήκτες
Ατζαμήδες, ερασιτέχνες, φοβιτσιάρηδες και… γκαντέμηδες ήταν οι τρεις διαρρήκτες που παραβίασαν τρία διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία στην Αλεξανδρούπολη! Τα γαυγίσματα ενός… εγκλωβισμένου μικρού σκυλιού τους έκαναν να το βάλουν στα πόδια με πενιχρή λεία και, σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με μια γυναίκα αστυνομικό!

Οι δράστες και έσπασαν τις κλειδαριές από δύο διαμερίσματα του 4ου ορόφου και το ρετιρέ του 5ου, αλλά στο πρώτο δεν βρήκαν τίποτα αφού δεν… κατοικείται! Στο διπλανό βρήκαν μερικά χρυσαφικά μικρής αξίας και στο τρίτο, αν και υπήρχαν τιμαλφή σε εμφανή σημεία, δεν τα… είδαν και έκλεψαν μόνο συλλεκτικές κάρτες του ΟΤΕ!

Κλείσιμο
Στο μπαλκόνι του ρετιρέ γάβγιζε συνεχώς το σκυλάκι του ιδιοκτήτη και κατάφερε να… τρομοκρατήσει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, παρ’ όλο που δεν μπορούσε να μπει στο σπίτι! Εκείνοι κατέβηκαν τρέχοντας τις σκάλες, αλλά βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με μια ένοικο της πολυκατοικίας που υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ.! Μάλιστα, η αστυνομικός αναγνώρισε τον έναν από τους διαρρήκτες, καθώς είναι σεσημασμένος και τώρα αναζητείται όπως και οι συνεργοί του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης