Είδαν στην πόλη την επομένη το πρωί την 37χρονη μητέρα που αγνοείται στο Βελβεντό;

Είδαν στην πόλη την επομένη το πρωί την 37χρονη μητέρα που αγνοείται στο Βελβεντό;

Εξαφανίστηκε χωρίς τα προσωπικά της αντικείμενα, όπως το κινητό - Συνεχίζονται οι έρευνες προς πάσα κατεύθυνση

Είδαν στην πόλη την επομένη το πρωί την 37χρονη μητέρα που αγνοείται στο Βελβεντό;
Η εξαφάνιση της 37χρονης γυναίκας (Α.Λ. γεννηθείσα το 1979) στο Βελβεντό Κοζάνης, μητέρας τριών παιδιών, με καταγωγή από τον Πειραιά, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Βελβεντού, αλλά και της ευρύτερη περιοχής της Κοζάνης.

Από το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου, Αστυνομική δύναμη της Ασφάλειας Κοζάνης, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παραρτήματος Κοζάνης, αλλά και οι κάτοικοι του Βελβεντού, χτένισαν κυριολεκτικά το χωριό περιμετρικά, αλλά και εντός του χωριού, προκειμένου να εντοπίσουν την 37χρονη.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα βγήκε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου το βράδυ, όπως είπε στον σύζυγό της και δεν επέστρεψε. Όταν ο ίδιος, διαπίστωσε ότι η σύζυγός του δεν έχει επιστρέψει, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Κάτοικοι του Βελβεντού αναφέρουν, ότι τελευταία φορά που είδαν την κοπέλα, ήταν στις 9 πμ, το πρωί της Κυριακής 10 Ιανουαρίου με μία σακούλα μανταρίνια που είχε αγοράσει από πλανόδιο και έκτοτε δεν την είδε κανείς. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι προσωπικά αντικείμενα -όπως το κινητό της-  βρίσκονται στο σπίτι, χωρίς να έχει πάρει κάτι από αυτά μαζί της.

Η Ασφάλεια Κοζάνης, προκειμένου, να εντοπίσει την 36χρονη ζήτησε από μαγαζάτορες του Βελβεντού να ανοίξουν τις κάμερες ασφαλείας και δουν το καταγεγραμμένο υλικό, αλλά όπως φαίνεται, ούτε και αυτό στάθηκε ικανό να δώσει κάποιο νέο στοιχείο.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και σήμερα Τρίτη 12 Ιανουαρίου από την Ασφάλεια Κοζάνης, την ομάδα διασωστών, αλλά και με κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, που αναμένεται να φτάσει στο Βελβεντό, προκειμένου να συμβάλλουν σε εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό της 36χρονης κοπέλας.

Πηγή: kozanilife.gr

Τι δήλωσε ο σύζυγός της στο protothema.gr

Όπως δήλωσε στο protothema.gr ο σύζυγός της «τελευταία φορά που την είδα ήταν το Σάββατο, περίπου στις δέκα το βράδυ. Από όσο ξέρω είμαι ο τελευταίος που την είδε. Μου είπε ότι θα πάει για ποτό και δεν ξαναγύρισε». Η 37χρονη είναι παντρεμένη εδώ και δέκα χρόνια με τον σύζυγό της, ο οποίος προσπαθεί να μην περάσει στον οκτάχρονο γιο τους και στις εξάχρονες δίδυμες κόρες τους, τους φόβους και τα συναισθήματά του. «Ήταν κάπως διαφορετική την τελευταία φορά που την είδα. Όταν γνωρίζεις κάποιον δέκα χρόνια τον καταλαβαίνεις. Εάν μου είχε πει κάτι, δε θα την άφηνα να φύγει», σημειώνει ο σύζυγός της, ελπίζοντας να μην της έχει συμβεί κάτι κακό και συνεχίζει: «Έχουν ανέβει στην Κοζάνη οι συγγενείς της όλοι. Δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν. Ούτε με τη μητέρα ούτε με τον πατέρα της. Ανησυχώ για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Δεν έχει ξανατύχει να φύγει χωρίς να πει πού πάει. Μακάρι να είναι καλά». «Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε όταν ήρθε στην Κοζάνη για τη δουλειά της σε τεχνική εταιρεία. Δεν είχαμε  κανένα πρόβλημα. Όπως όλα τα ζευγάρια κι εμείς είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Ήμασταν μία χαρά όταν έφυγε», σημειώνει ακόμη ο σύζυγος της αγνοουμένης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης