Έπιασαν δολοφόνο που διέφευγε επί… 16 χρόνια

Έπιασαν δολοφόνο που διέφευγε επί… 16 χρόνια

Το έγκλημα είχε γίνει τον Ιούλιο του 2000, όταν ο ανήλικος (τότε) δράστης είχε τραυματίσει θανάσιμα έναν ομοεθνή του με πυροβόλο όπλο

Έπιασαν δολοφόνο που διέφευγε επί… 16 χρόνια
Σε λίγο καιρό θα συμπληρώνονταν 16 χρόνια από τότε που σκότωσε έναν άνθρωπο στην πατρίδα του, ένας Αλβανός ο οποίος είχε καταφέρει να διαφύγει στην Ελλάδα και κυκλοφορούσε σαν… κύριος ,παρ’ όλο που ήταν διεθνώς καταζητούμενος!

Όμως, τέλος στην πολυετή ελευθερία του 33χρονου (σήμερα) αλλοδαπού έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας, που τον είχαν συλλάβει στις 22 Δεκεμβρίου στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας.

Κλείσιμο
Τότε, του έκαναν έλεγχο και, όταν διαπίστωσαν ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενο για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Στο διάστημα της κράτησής του εν όψει διοικητικής απέλασης, αποδείχθηκε ότι σε βάρος του αλλοδαπού εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης που είχε εκδοθεί στις 25 Ιανουαρίου του… 2001 για ανθρωποκτονία! Το έγκλημα είχε γίνει τον Ιούλιο του 2000, όταν ο ανήλικος (τότε) δράστης είχε τραυματίσει θανάσιμα έναν ομοεθνή του με πυροβόλο όπλο! Μετά τις νέες αποκαλύψεις, ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ευβοίας και δρομολογήθηκε η έκδοσή του στην Αλβανία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης