Λαθροκυνηγός απείλησε με όπλο θηροφύλακα!

Λαθροκυνηγός απείλησε με όπλο θηροφύλακα!

Τόσο το κυνηγετικό όπλο με το οποίο απείλησε τον άνδρα της θηροφυλακής, όσο και ένα δεύτερο που είχε στο αυτοκίνητό του, ήταν παραποιημένα και κατασχέθηκαν μαζί με τα φυσίγγια και ένα σουγιά που είχε μαζί του

Λαθροκυνηγός απείλησε με όπλο θηροφύλακα!
Το χάρο με τα μάτια του είδε ένας θηροφύλακας που καταδίωκε λαθροκυνηγό ο οποίος αρνήθηκε να σταματήσει για έλεγχο, όταν εκείνος τον απείλησε με το κυνηγετικό του όπλο! Ωστόσο, αντέδρασε ακαριαία, πάλεψε μαζί του και κατάφερε να τον αφοπλίσει και να τον συλλάβει.

Το περιστατικό συνέβη στο καταφύγιο του Πύργου Κόνιτσας, όπου απαγορεύεται το κυνήγι, όταν ο λαθροθήρας τράπηκε σε φυγή και ένας από τους δύο θηροφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή τον καταδίωξε. Αμέσως, έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας για να παραλάβουν τον συλληφθέντα.

Κλείσιμο
Τόσο το κυνηγετικό όπλο με το οποίο απείλησε τον άνδρα της θηροφυλακής, όσο και ένα δεύτερο που είχε στο αυτοκίνητό του, ήταν παραποιημένα και κατασχέθηκαν μαζί με τα φυσίγγια και ένα σουγιά που είχε μαζί του. Το περιστατικό συνέβη στο καταφύγιο του Πύργου Κόνιτσας και στη συνέχεια στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη για άσκηση παράνομης θήρας εντός Καταφυγίου, κατοχή παραποιημένων κυνηγετικών όπλων, άρνηση συμμόρφωσης σε έλεγχο και απείθεια.
.

*** Οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες που περιπολούσαν στην δασώδη περιοχή «Φέγγιζα» στο Δίστρατο της Άρτας, εντόπισαν μία παγίδα στην οποία είχε πιαστεί ένας αγριόχοιρος που ήταν ήδη νεκρός και παρακολούθησαν διακριτικά το χώρο για να συλλάβουν τον λαθροθήρα ο οποίος την είχε στήσει. Πράγματι, λίγες ώρες αργότερα, εμφανίστηκε ένας άνδρας για να ελέγξει την παγίδα και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να μεταφέρει το ζώο. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για την χρήση παράνομων μέσων παγίδευσης ζώων και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ το αγριογούρουνο κατασχέθηκε και βγήκε σε δημοπρασία, σύμφωνα με τη νομοθεσία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης