Iωάννινα: Η αγοραπωλησία φορτηγού κατέληξε στην... κλοπή του

Iωάννινα: Η αγοραπωλησία φορτηγού κατέληξε στην... κλοπή του

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε και διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος υποψήφιος αγοραστής ήταν συνεργός του δράστη, που όμως δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη

Iωάννινα: Η αγοραπωλησία φορτηγού κατέληξε στην... κλοπή του
Έτριβε τα μάτια του ένας ηλικιωμένος, όταν διαπίστωσε ότι το αγροτικό φορτηγάκι για την πώληση του οποίου συνομιλούσε με έναν υποψήφιο αγοραστή είχε κάνει... φτερά πίσω από την πλάτη του! Όπως αποδείχθηκε, πάντως, ο συνομιλητής του ήταν συνεργός του δράστη και είχε φροντίσει να τον απασχολήσει ώστε να μην αντιληφθεί ότι το έκλεβε!

Το περιστατικό συνέβη στις 28 Σεπτεμβρίου στην κοινότητα Κλειδωνιά των Ιωαννίνων με θύμα τον 78χρονο πωλητή του αγροτικού, ο οποίος κατήγγειλε την κλοπή στους αστυνομικούς του τμήματος Κόνιτσας. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε και διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος υποψήφιος αγοραστής ήταν συνεργός του δράστη, που όμως δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη. Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

Κλείσιμο
*** Με παρόμοιο τρόπο έχασε τις οικονομίες της μια ηλικιωμένη γυναίκα σε περιοχή των Γρεβενών. Οι δύο άγνωστοι άνδρες που επισκέφθηκαν την 85χρονη στο σπίτι της και της συστήθηκαν ως φίλοι του παιδιού της, την απασχόλησσαν όσο χρειαζόταν για να αρπάξουν  τα 620 ευρώ που είχε στην άκρη και να γίνουν καπνός! Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί η τοπική Ασφάλεια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης