Πάτρα: Πιάστηκαν στα διόδια του Ρίου να μεταφέρουν ηρωίνη από την Αθήνα

Πάτρα: Πιάστηκαν στα διόδια του Ρίου να μεταφέρουν ηρωίνη από την Αθήνα

Η επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων έκπληκτων οδηγών ενώ μέσα στο αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκαν 260 γραμμάρια ηρωίνης 

Πάτρα: Πιάστηκαν στα διόδια του Ρίου να μεταφέρουν ηρωίνη από την Αθήνα
Στα διόδια του Ρίου, λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους, πήρε τέλος το ταξίδι δυο Ελλήνων διακινητών «σκληρών» ναρκωτικών οι οποίοι είχαν αγοράσει από την Αθήνα σημαντική ποσότητα ηρωίνης με σκοπό να την διακινήσουν στα στέκια τοξικομανών της Πάτρας.

Με οργανωμένη επιχείρηση που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων έκπληκτων οδηγών μέρα- μεσημέρι στη νέα εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Άμεσης Δράσης εγκλώβισαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες ηλικίας 42 και 37 χρόνων, τους ακινητοποίησαν και τους έβαλαν χειροπέδες.

Κλείσιμο
Μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί βρήκαν 260 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ στο σπίτι του 37χρονου κατέσχεσαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά και διάφορα σύνεργα για την χρήση ηρωίνης. Οι δυο Έλληνες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης