Γερμανός ξάφρισε το ταμείο μαγαζιού στα Χανιά

Γερμανός ξάφρισε το ταμείο μαγαζιού στα Χανιά

Ο 26χρονος έγινε αντιληπτός από τους κατοίκους της περιοχής που ειδοποίησαν την Αστυνομία - Αμέσως έφτασαν άνδρες του Τ.Α.Ε. οι οποίοι τον τσάκωσαν επ' αυτοφώρω μέσα στο μαγαζί

Κύκλωμα που θα έριχνε χιλιάδες ποτά-"μπόμπες" στην Αγορά εξάρθρωσε το ΣΔΟΕ
Όλες οι... φυλές των διαρρηκτών έχουν μαζευτεί στα Χανιά, όπως προκύπτει από τις αλλεπάλληλες συλλήψεις Ελλήνων αλλά και αλλοδαπών «ποντικών» διαφόρων εθνικοτήτων! Στο πιο πρόσφατο κρούσμα εισβολής σε ένα κατάστημα, πρωταγωνιστής ήταν ένας νεαρός από την Γερμανία!

Ο 26χρονος αλλοδαπός διέρρηξε τα ξημερώματα της Κυριακής το κατάστημα μιας 55χρονης στην πόλη και έβαλε «χέρι» στην ταμειακή μηχανή, αρπάζοντας όσα χρήματα είχε μέσα. Όμως, έγινε αντιληπτός από τους κατοίκους της περιοχής που ειδοποίησαν την Αστυνομία και αμέσως έφτασαν άνδρες του Τ.Α.Ε. οι οποίοι τον τσάκωσαν επ' αυτοφώρω μέσα στο μαγαζί.

Κλείσιμο
Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του νεαρού Γερμανού και αποδόθηκαν στην 55χρονη επιχειρηματία, ενώ ο ίδιος παρελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας που τον ανακρίνουν για τυχόν άλλες διαρρήξεις και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κλοπή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης