Έβρος: Ζευγάρι συνελήφθη με ναρκωτικά και σφαίρες

Έβρος: Ζευγάρι συνελήφθη με ναρκωτικά και σφαίρες

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Δίωξη Ναρκωτικών για να κάνει έρευνα στο σπίτι όπου συγκατοικεί με τον επίσης 31χρονο Έλληνα

Έβρος: Ζευγάρι συνελήφθη με ναρκωτικά και σφαίρες
Ένα μικρό κομμάτι από χάπι του φαρμακευτικού σκευάσματος Suboxone που είχε πάνω της μια 31χρονη Ελληνίδα όταν την υπέβαλαν σε έλεγχο οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού σε χωριό του Έβρου, αποκάλυψε την εμπλοκή και του συντρόφου της σε υπόθεση ναρκωτικών.

Αμέσως μετά τη σύλληψη της νεαρής γυναίκας, ειδοποιήθηκε η Δίωξη Ναρκωτικών για να κάνει έρευνα στο σπίτι όπου συγκατοικεί με τον επίσης 31χρονο Έλληνα. Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν αμέσως και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου ανιχνευτή, ο οποίος ανακάλυψε ένα πλαστικό μπουκάλι με 123 ml διαλύματος μεθαδόνης, δυο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,5 γραμμαρίων και επτά χάπια του φαρμακευτικού σκευάσματος Lonarid.

Κλείσιμο
Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν τέσσερις γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου με 24 φυσίγγια, η προέλευση των οποίων ερευνάται. Ο 31χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε μαζί με τη σύντροφό του στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, με κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης