Ιεράπετρα: Ανήλικοι κυνηγούσαν λαγούς με... ψαροντούφεκο!

Ιεράπετρα: Ανήλικοι κυνηγούσαν λαγούς με... ψαροντούφεκο!

Εμβρόντητοι έμειναν οι θηροφύλακες όταν ανακάλυψαν το όπλο με το οποίο κυνηγούσαν τα παιδιά

Ιεράπετρα: Ανήλικοι κυνηγούσαν λαγούς με... ψαροντούφεκο!
Πιο ασυνήθιστους λαθροθήρες, αποκλείεται να είχαν εντοπίσει ποτέ οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή Μπραμιανά της Ιεράπετρας. Και όχι μόνο επειδή ήταν ανήλικοι, αλλά κυρίως επειδή κυνηγούσαν λαγούς χρησιμοποιώντας… ψαροντούφεκο! 

Οι θηροφύλακες του τοπικού Κυνηγετικού Συλλόγου κινητοποίησαν τους ομοσπονδιακούς τη νύχτα της Τετάρτης, όταν διέκριναν δύο ύποπτα άτομα να κινούνται στην περιοχή φωτίζοντας με φακό και κρατώντας όπλο. Από μακριά, δεν ήταν εύκολο να διακρίνουν το είδος του όπλου, όμως έμειναν εμβρόντητοι όταν κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους υπόπτους και διαπίστωσαν ότι ήταν δύο ανήλικα παιδιά οπλισμένα με ψαροντούφεκο!

Κλείσιμο
Οι δυο νεαροί είχαν πάει με ένα «παπάκι» στην περιοχή για κυνήγι λαγού σε ώρα που απαγορεύεται, αλλά χρησιμοποιούσαν και απαγορευμένα μέσα όπως ο φακός και -κυρίως- το ψαροντούφεκο! Οι ανήλικοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα, που τους άσκησε δίωξη για παράνομη θήρα και τους άφησε ελεύθερους, αλλά δικογραφία θα σχηματιστεί και σε βάρος των γονιών τους για την πλημμελή εποπτεία τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης