Αποτυχημένη ληστεία με ψεύτικο όπλο στην Άρτα

Αποτυχημένη ληστεία με ψεύτικο όπλο στην Άρτα

Η θαρραλέα υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου, παρά το γεγονός ότι είδε να την σημαδεύει ένα πιστόλι, άρχισε αμέσως να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο εισβολέας να τα χάσει και να τραπεί σε φυγή

Αποτυχημένη ληστεία με ψεύτικο όπλο στην Άρτα
Αρκετά θαρραλέα αποδείχθηκε η 30χρονη Ελληνίδα υπάλληλος ενός ζαχαροπλαστείου στην πόλη της Άρτας, παρά το γεγονός ότι είδε να την σημαδεύει ο επίδοξος ληστής με ένα πιστόλι. Χωρίς να τα χάσει, άρχισε αμέσως να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο εισβολέας να τα χάσει και να τραπεί σε φυγή!

Ο επίδοξος ληστής το έβαλε στα πόδια, αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ενημερώθηκαν για την αποτυχημένη απόπειρα, κινητοποιήθηκαν άμεσα και κατάφεραν να εντοπίσουν τον 37χρονο Έλληνα πριν απομακρυνθεί. Έτσι, τον ακινητοποίησαν και του έβαλαν χειροπέδες.

Κλείσιμο
Πάνω του βρέθηκε το όπλο με το οποίο αποπειράθηκε να ληστέψει την υπάλληλο του ζαχαροπλαστείου, το οποίο όμως δεν ήταν παρά ένα ακίνδυνο μεταλλικό ομοίωμα. Ο 37χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης