Ανήλικοι «κυνηγοί» χαλκού συνελήφθησαν στα Τρίκαλα

Ανήλικοι «κυνηγοί» χαλκού συνελήφθησαν στα Τρίκαλα

Οι δυο δράστες ηλικίας 15 και 16 χρόνων δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Ανήλικοι «κυνηγοί» χαλκού συνελήφθησαν στα Τρίκαλα
Από μικροί μπήκαν για τα καλά στην παρανομία δυο ανήλικοι «κυνηγοί» χαλκού, οι οποίοι κατάφεραν να εισβάλλουν σε ένα κτίριο υπό ανακατασκευή στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και να το... «γδύσουν» κυριολεκτικά από τις καλωδιώσεις για να αρπάξουν τον χαλκό που περιείχαν!

Όμως, οι δυο δράστες ηλικίας 15 και 16 χρόνων δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τους εντόπισαν να μεταφέρουν τα δύο καλώδια χαλκού συνολικού μήκους 186 μέτρων που είχαν ξηλώσει από το κτίριο! Τα κλεμμένα υλικά αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της οικοδομής και οι ανήλικοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχουν λεηλατήσει και άλλα κτίρια, ενώ αναζητά και τους γονείς τους που θα κατηγορηθούν για την πλημμελή εποπτεία τους.

Κλείσιμο
*** Ένας άλλος ανήλικος ήταν ο δράστης της λεηλασίας που είχε γίνει τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην μοτοσικλέτα ενός 28χρονου στην περιοχή του Αρχαγγέλου στη Ρόδο. Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος εξιχνίασαν την υπόθεση και βρήκαν τα κλεμμένα ανταλλακτικά στο σπίτι ενός 15χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης