Μετέφεραν το χασίς με κλεμμένο φορτηγό

Μετέφεραν το χασίς με κλεμμένο φορτηγό

Όπως διαπιστώθηκε, το φορτηγό των δραστών, με την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη ήταν κλεμμένο και τα στοιχεία του παραποιημένα

Μετέφεραν το χασίς με κλεμμένο φορτηγό
Άλλη μια κατηγορία προστέθηκε στο ήδη βαρύ κατηγορητήριο σε βάρος των δυο Ελλήνων, που είχαν συλληφθεί την Τετάρτη στη γέφυρα της Βροσίνας Ιωαννίνων, ενώ μετέφεραν με... κομβόι πάνω από ένα κιλό χασίς. Όπως διαπιστώθηκε, το φορτηγό τους με την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη ήταν κλεμμένο και τα στοιχεία του παραποιημένα!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που διενεργούν την προανάκριση διαπίστωσαν ότι για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή στις 14 Ιουνίου από τον πραγματικό ιδιοκτήτη του στην Ασφάλεια Μεταμόρφωσης στην Αττική. Οι δυο Έλληνες είχαν αποξέσει τους αριθμούς πλαισίου και κινητήρα και είχαν πλαστογραφήσει τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας, πιστεύοντας ότι θα περνούσε απαρατήρητο!

Κλείσιμο
Το φορτηγάκι που οδηγούσε ο 60χρονος από το οποίο προπορευόταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο ως προπομπός με οδηγό τον 54χρονο συνεργό του, είχε ακινητοποιηθεί από άνδρες του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών οι οποίοι ανακάλυψαν στο φορτηγάκι την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα, όπου υπήρχε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 46 γραμμαρίων. Τα οχήματα κατασχέθηκαν και οι μεταφορείς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης