Πρώτα τον έκλεψε και μετά του διέρρηξε το φροντιστήριο

Πρώτα τον έκλεψε και μετά του διέρρηξε το φροντιστήριο

Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ταυτοποιήθηκε ένας 32χρονος Έλληνας που προσήχθη στην Ασφάλεια και ομολόγησε τις κλοπές

Πρώτα τον έκλεψε και μετά του διέρρηξε το φροντιστήριο
Το μπελά του είχε βρει τις τελευταίες ημέρες ένας 49χρονος ιδιοκτήτης φροντιστηρίου σε περιοχή του Κιλκίς, από έναν άγνωστο -αρχικά- κακοποιό που τον είχε βάλει στο μάτι! Αρχικά του άρπαξε την τσάντα μέσα στην πολυκατοικία του και μετά, με τα κλειδιά που βρήκε μέσα, του διέρρηξε και το φροντιστήριο.

Η πρώτη κλοπή είχε γίνει την περασμένη Παρασκευή, όταν ο δράστης άρπαξε την τσάντα του θύματος μέσα στον διάδρομο της πολυκατοικίας. Χρήματα δεν είχε μέσα, αλλά μόνο κάποια προσωπικά έγγραφα και τα κλειδιά της επιχείρησής του. Ωστόσο, τα χαρτιά που βρήκε ο τσαντάκιας έγραφαν την διεύθυνση και δυο ημέρες αργότερα μπήκε σαν... κύριος στο φροντιστήριο, απ' όπου έκλεψε έναν υπολογιστή!

Κλείσιμο
Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ταυτοποιήθηκε ένας 32χρονος Έλληνας που προσήχθη στην Ασφάλεια, παραδέχθηκε ότι ήταν ο δράστης και ομολόγησε ότι πούλησε τον κλεμμένο υπολογιστή σε έναν άγνωστο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης! Ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης