Πάτρα: Νεαρή μποξέρ λήστεψε ηλικιωμένο στην πόρτα του

Πάτρα: Νεαρή μποξέρ λήστεψε ηλικιωμένο στην πόρτα του

Όρμησε κατά πάνω του, τον γρονθοκόπησε και άρπαξε από την τσέπη του 2.000 ευρώ

Πάτρα: Νεαρή μποξέρ λήστεψε ηλικιωμένο στην πόρτα του
«Άρωμα» γυναίκας και μάλιστα με… πυγμαχικές ικανότητες είχε η ληστεία που έγινε σε βάρος ενός ηλικιωμένου, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε τη στιγμή που ετοιμαζόταν να μπει στο διαμέρισμά του, σε μια πολυκατοικία της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα!

Η 22χρονη δράστιδα φαίνεται ότι παρακολούθησε τον 85χρονο όταν τον είδε να ψωνίζει σε ένα μαγαζί βγάζοντας από την τσέπη του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Όταν μπήκε στο κτίριο, τρύπωσε ξωπίσω του και τον ακολούθησε ως τη στιγμή που έβγαλε τα κλειδιά του για να μπει στο σπίτι του. Εκείνη τη στιγμή, όρμησε κατά πάνω του, τον γρονθοκόπησε και άρπαξε από την τσέπη του 2.000 ευρώ!

Κλείσιμο
Η νεαρή δράστιδα έφυγε τρέχοντας, αλλά αυτόπτες μάρτυρες που άκουσαν τις κραυγές του 85χρονου έδωσαν την περιγραφή της στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Μετά από έρευνες, η 22χρονη εντοπίστηκε και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου την αναγνώρισαν οι μάρτυρες ενώ το θύμα της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ωστόσο, τα κλεμμένα χρήματα δεν βρέθηκαν και εκτιμάται ότι πρόλαβε να τα παραδώσει σε άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης