Μπαράζ συλλήψεων διεθνώς καταζητούμενων και φυγόποινων

Μπαράζ συλλήψεων διεθνώς καταζητούμενων και φυγόποινων

Μέσα σε ένα 24ωρο συνελήφθησαν έξι αλλοδαποί που αναζητούνταν από τις αρχές της πατρίδας τους ή εκκρεμούσαν σε βάρος τους καταδίκες από ελληνικά δικαστήρια

Μπαράζ συλλήψεων διεθνώς καταζητούμενων και φυγόποινων
Έξι αλλοδαποί που καταζητούνταν από τις αρχές των πατρίδων τους ή εκκρεμούσαν σε βάρος τους καταδίκες από ελληνικά δικαστήρια, έπεσαν μέσα σε ένα 24ωρο στα χέρια των ελληνικών αστυνομικών αρχών σε όλη τη χώρα σε ένα χωρίς προηγούμενο μπαράζ συλλήψεων!

Στις Φέρες του Έβρου, οι άνδρες του τοπικού τμήματος Συνοριακής Φύλαξης συνέλαβαν έναν 28χρονο Γερμανό σε βάρος του οποίου οι αρχές της πατρίδας του είχαν εκδώσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για απόπειρα σοβαρής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απειλές για σωματικές βλάβες που είχε διαπράξει τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης. 

Κλείσιμο
Στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 28χρονος Ρουμάνος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης των ρουμανικών αρχών για για διακεκριμένη κλοπή και απλή κλοπή, για τις οποίες είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης επτά ετών.

Στην Κακαβιά, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος συνέλαβαν έναν 27χρονο Αλβανό για τον οποίο το τμήμα της αλβανικής Interpol είχε εκδώσει Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής.

Στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 36χρονος Αλβανός, ο οποίος μπήκε χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα στη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αλλοδαπών ένας 25χρονος Αλβανός που είχε μπει παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Πάλι στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη για τον ίδιο λόγο και ένας 20χρονος Αλβανός χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ελασσόνας με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης