Πρωτοβουλία του Δήμου: «Η Αθήνα Επιχειρεί»

Πρωτοβουλία του Δήμου: «Η Αθήνα Επιχειρεί»

Στόχος η στήριξη και η ανάδειξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην πρωτεύουσα της χώρας – Έχουν προγραμματιστεί 45 δράσεις

Πρωτοβουλία του Δήμου: «Η Αθήνα Επιχειρεί»
Στην τόνωση της επιχειρηματικότητας και των καινοτόμων δράσεων προσβλέπει ο Δήμος Αθηναίων, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία με τίτλο «Η Αθήνα Επιχειρεί», από τις 18 έως τις 25 Νοεμβρίου. 

Στόχος του δήμου είναι η στήριξη και ανάδειξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην πρωτεύουσα, με τον προγραμματισμό για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 45 δράσεων, οι οποίες αναμένεται να προωθήσουν τον στρατηγικό αυτό στόχο.

Κλείσιμο
Διοργανωτές είναι το Δίκτυο Επιχειρηματικότητας του δήμου Αθηναίων, το "Επιχειρώ Κοινωνικά" και το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών Αθηνών (ACVB) της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ), με τη συνεργασία 25 «θερμοκοιτίδων νεοφυών επιχειρήσεων» φορέων και πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της πόλης.

Η εναρκτήρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, από τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης