Άλλες δυο συλλήψεις για την αποθήκη σφαγείο στα Χανιά

Άλλες δυο συλλήψεις για την αποθήκη σφαγείο στα Χανιά

Μετά τον ιδιοκτήτη της αποθήκης που είχε μετατραπεί σε παράνομο σφαγείο και συσκευαστήριο κρεάτων σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά 

Άλλες δυο συλλήψεις για την αποθήκη σφαγείο στα Χανιά
Μετά τον ιδιοκτήτη της αποθήκης που είχε μετατραπεί σε παράνομο σφαγείο και συσκευαστήριο κρεάτων σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά, έπεσαν στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας ο πωλητής του κοπαδιού και αυτός που είχε αναλάβει να σφάξει και να γδάρει τα ζώα τα οποία προορίζονταν για γαμήλιο γλέντι!

Όλα ξεκίνησαν από τον έλεγχο στις εγκαταστάσεις του κτηνοτρόφου, όπου βρέθηκαν σφάγια από 60 προβατοειδή που δεν είχαν περάσει από κρεοσκοπικό έλεγχο και κατασχέθηκαν. Ο 28χρονος συνελήφθη και, από τρία ενώτια που βρέθηκαν στα δέρματα των προβάτων, διαπιστώθηκε ότι ανήκαν σε έναν 34χρονο που τα είχε πουλήσει στον ιδιοκτήτη της αποθήκης ο οποίος συνελήφθη.

Κλείσιμο
Στην πορεία της έρευνας αποκαλύφθηκε ότι την παράνομη σφαγή είχε αναλάβει ένας 39χρονος που δεν βρέθηκε και αναζητείται καθώς κατά την έρευνα κατασχέθηκε στο σπίτι του μια ξιφολόγχη πολεμικού όπλου και κατηγορείται επιπρόσθετα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Ο 28χρονος και ο 34χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για ζωοκλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης