Έκανε την αποθήκη του παράνομο σφαγείο

Έκανε την αποθήκη του παράνομο σφαγείο

Βουτηγμένη στο αίμα ήταν η αποθήκη ενός νεαρού κτηνοτρόφου σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά, καθώς την είχε μετατρέψει σε παράνομο σφαγείο και συσκευαστήριο κρεάτων

Έκανε την αποθήκη του παράνομο σφαγείο
Βουτηγμένη στο αίμα ήταν η αποθήκη ενός νεαρού κτηνοτρόφου σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά, καθώς την είχε μετατρέψει σε παράνομο σφαγείο και συσκευαστήριο κρεάτων τα οποία προωθούσε στην αγορά χωρίς να έχουν περάσει από τον παραμικρό κρεοσκοπικό έλεγχο!

Οι πληροφορίες για τις παράνομες σφαγές οδήγησαν τους άνδρες της Ασφάλειας στον αποθηκευτικό χώρο, όπου ανακάλυψαν σφάγια από 60 προβατοειδή και συνέλαβαν τον 28χρονο ως υπεύθυνο της σφαγής των ζώων. Μάλιστα, ο κτηνοτρόφος δεν δικαιολόγησε επαρκώς την προέλευση των προβάτων που είχε σφάξει και τώρα ερευνάται αν προέρχονταν από ζωοκλοπές.

Κλείσιμο
Τα παράνομα σφάγια κατασχέθηκαν και σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Η προανάκριση για την πλήρη εξιχνίαση της παράνομης δραστηριότητάς του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης